برونسپاری
آموزش آنلاین
کسب درآمد
×
خانه مهارت‌ها اینفوگرافیک

طراحی اینفوگرافیک

برونسپاری کارها با هزینه توافقی به هزاران متخصص
پرداخت به مجری پس از رضایت از کیفیت با تضمین پرداخت امنتضمین پرداخت امن
همین الان پروژت رو ثبت کن
طراحی اینفوگرافیک
طراحی اینفوگرافیک کمک زیادی به درک راحت تر و بیان روشن تر مطلب برای مخاطب می باشد. سفارش طراحی اینفوگرافیک را به عنوان مکملی برای تولید محتوای متنی در نظر گرفت. اینفوگرافیک یک طرح تصویری یا گرافیکی است که حاوی اطلاعات کلیدی و آماری می باشد.
سفارش اینفوگرافیک به عنوان یکی از زیر مجموعه های طراحی گرافیک در سایت کارلنسر به راحتی امکان پذیر است. یک اینفوگرافیک خوب و کاربردی حجم زیادی از اطلاعات را در شکلی زیبا و جذاب به مخاطب ارائه میکند . در حالت عادی بسیاری از مخاطبین زمان و حوصله مطالعه یک متن مفصل و طولانی را ندارند. اینجاست که طراحی اینفوگرافیک و گنجاندن نکات کلیدی مطلب مانند اطلاعات آماری ، یافته ها و نکات کلیدی می تواند نقش مهمی در انتقال پیام به مخاطب ایفا کند. این مخاطب می تواند یک بازدید کننده سایت یا صفحات شبکه های اجتماعی شما باشد که با توجه به اطلاعات ارایه شده در شکل گرافیکی زمان بیشتری را در سایت یا پیج شما سپری می کند و احتمال بیشتری برای تبدیل شدن به مشتری کالا و خدمات شما خواهد داشت. از این روست که داشتن اینفوگرافیک در صفحات اطلاعاتی سایت شما می تواند با افزایش dwell time یا زمان سپری شده کاربر در سایت به ارتقا رتبه گوگل و بهبود سئو سایت هم کمک شایانی کند.

موارد کاربرد اینفوگرافیک

  • داخل صفحات وبسایت و وبلاگ
  • شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام ، لینکدین ، تلگرام و ...
  • مجلات ، نشریات و رسانه های چاپی
  • رسانه های مولتی مدیا ، ارایه و پرزنتیشن های علمی و ...
برای ثبت سفارش و کسب اطلاع از قیمت و تعرفه طراحی اینفوگرافیک کافیست به رایگان یک پروژه در کارلنسر ثبت کنید. در زمان کوتاهی پس از ثبت و تایید پروژه طراحان گرافیک پیشنهادات مالی و زمانی خود را برای شما ارسال میکنند. با مقایسه و بررسی نمونه کارها می توانید بهترین فریلنسر را برای پروژه طراحی اینفوگرافیک خود انتخاب کرده و در زمان کوتاهی کار را تحویل بگیرید.
بیشتر بدانید
مراحل ثبت سفارش
طراحی اینفوگرافیک
ثبت پروژه
۱. ثبت پروژه
ثبت درخواست خود در قالب پروژه با بودجه و زمان دلخواه
انتخاب متخصص
۲. انتخاب متخصص
انتخاب متخصص (فریلنسر) از بین پیشنهادهای دریافتی
انجام پروژه
۳. انجام پروژه
ارتباط با متخصص و نظارت بر روند کار در طول انجام پروژه
پرداخت امن
۴. پرداخت امن
آزاد کردن مبلغ برای متخصص پس از تحویل کار و تایید شما
blue line
نمونه کارهای اینفوگرافیک را مشاهده و متخصص موردنظرتان را استخدام کنید.
gold line
پیش نمایش
پیش نمایش
پیش نمایش
پیش نمایش
پیش نمایش
پیش نمایش
پیش نمایش
پیش نمایش
پیش نمایش
پیش نمایش
پیش نمایش
پیش نمایش

سفارش طراحی اینفوگرافیک

طراحی اینفوگرافیک یکی از مهارت های ترکیبی محسوب می شود. یک طراح اینفوگرافیک حرفه ای هم با تولید محتوا و هم با اصول و روش های طراحی گرافیک آشنایی دارد. هزینه طراحی اینفوگرافیک بسته به حجم کار متفاوت است. با استفاده از فریلنسرهای طراح اینفوگرافیک کارلنسر می توانید به راحتی و با قیمت مناسب اینفوگرافیک مد نظر خود را طراحی کنید.
اینفوگرافیک مجموعه ای از تصاویر ، نمودارها و متن است که به طور خلاصه درک موضوعی را ارائه می دهد. اینفوگرافیک ابزاری ارزشمند برای برقراری ارتباط بصری است. ساخت اینفوگرافیک خلاقانه و منحصر به فرد کارآمدترین نوع محتوا بصری است و توجه کاربران را به خود جلب می کند. می توانیم اینفوگرافیک را نقطه تلاقی تولید محتوا و طراحی گرافیک بدانیم. بسیار مهم است که به یاد داشته باشید که تصاویر در یک اینفوگرافیک علاوه بر جلب توجه کاربر باید به آن ها کمک کنند تا محتوای اینفوگرافیک را درک و به خاطر بسپارند.

چگونه یک طراح اینفوگرافیک را استخدام کنیم؟

استخدام طراح اینفوگرافیک در کارلنسر، فرایند بسیار ساده و سریعی دارد. برای استخدام طراح اینفوگرافیک می توانید درخواست خود را به راحتی با چند خط توضیح در قالب یک پروژه ثبت کنید. شما علاوه بر استخدام طراح اینفوگرافیک دورکار در سایت کارلنسر می توانید با تمام وقت یا ویژه کردن پروژه اقدام به استخدام طراح اینفوگرافیک حضوری یا تمام وقت برای خود نمایید. شما به راحتی می‌توانید با ده ها یا صدها فریلنسر حرفه ای با تخصص طراحی اینفوگرافیک در شهر خود یا سراسر ایران ارتباط باشید و از آن ها برای انجام پروژه خود دعوت کنید.

شما می‌توانید طراح اینفوگرافیک مورد نظر خود را در 3 مرحله استخدام کنید:

  • درخواست خود را در قالب پروژه، در فرم همین صفحه یا صفحه ثبت پروژه ، به همراه توضیحات کامل و شفاف، زمان و بودجه پیشنهادی ثبت کنید و مهارت‌ های مورد نیازتان را انتخاب کنید. در صورتی که مایل هستید پروژه تان سریع تر دیده و انجام شود و یا مایل به تبادل اطلاعات تماس با فریلنسر هستید، پروژه را ارتقا دهید.
  • پس از ثبت و تایید پروژه، منتظر پیشنهادهای طراحان اینفوگرافیک باشید. همچنین شما می توانید بعد از بررسی پیشنهادها روی هر پروژه، تا 20 فریلنسر را به پروژه خود دعوت کنید تا پیشنهادات قیمتی و زمانی خود را برای انجام پروژه شما ارسال کنند. پس از بررسی متن پیشنهادی فریلنسرها، صفحه پروفایل، نمونه کارها، امتیاز، نظرات کارفرمایان قبلی و سایر موارد را به دقت بررسی کنید تا بهترین فرد را انتخاب کنید.
  • بهترین طراح اینفوگرافیک را استخدام و پرداختی هزینه پروژه خود را از فقط طریق سیستم پرداخت امن کارلنسر انجام دهید. حتما توجه داشته باشید که به هیچ وجه پرداخت را در خارج از سایت کارلنسر انجام ندهید. با استفاده روش پرداخت امن کارلنسر، خیالتان از انجام پروژه راحت است و در صورت بروز مشکل و اختلاف با طراح اینفوگرافیک هم از خدمات پشتیبانی تیم داوری کارلنسر، بهره مند خواهید شد.
فراموش نکنید که شما می‌توانید قبل از استخدام طراح اینفوگرافیک، با فریلنسرهای مختلف در مورد هزینه، زمان و نحوه انجام کار چت و گفتگو کنید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. پس حتما سوالات یا ابهامات خود را از آن‌ها بپرسید.

اینفوگرافیک از چه بخش هایی تشکیل شده؟

اینفوگرافیک ها معمولا از 3 بخش متن ، تصویر و اطلاعات تشکیل شده است. اینفوگرافیک ها برای هضم آسان اطلاعات پیچیده بسیار مناسب هستند. طراحی اینفوگرافیک حرفه ای روش بسیار مناسبی برای بیان موضوعاتی است که توضیح آن با کلمات دشوار است. این بدان معنی است که ساخت اینفوگرافیک می تواند تقریباً در هر صنعتی مفید باشد. مطالبی را که می‌توان با اینفوگرافیک مطرح کرد عبارتند از: 
  • یک مرور کلی از یک موضوع ارائه دهید.
  • روند پیچیده ای را توضیح دهید.
  • یافته های تحقیق یا داده های نظرسنجی را نمایش دهید.
  • خلاصه یک پست یا گزارش طولانی وبلاگ
  • چندین گزینه را با یکدیگر مقایسه کنید.
  • آگاهی را در مورد یک موضوع یا علت افزایش دهید.

انواع اینفوگرافیک

طراحی اینفوگرافیک انواع متنوعی دارد. انواع آن براساس قصد، مخاطب هدف شما و روندی که می خواهید اطلاعات را نمایش دهید متفاوت است.

اینفوگرافیک ایستا 

کلیه اطلاعات مورد نظر شما در قالب یک تصویر نمایش داده می شود.

اینفوگرافیک پویا

اطلاعات مورد نظر شما بصورت یک انیمیشن و موشن گرافیک برای کاربران نمایش داده می شود. این نوع اینفوگرافیک برای کاربران جذاب است. اگر می خواهید از اینفوگرافیک های پویا استفاده کنید، می توانید با سفارش موشن گرافیک یا استخدام افترافکت کار این انیمیشن را تهیه کنید.

اینفوگرافیک فیزیکی

اینفوگرافیک هایی که به صورت ماکت یا طرح های سه بعدی تهیه می شود، اینفوگرافیک های فیزیکی هستند. یک مهندس معماری می تواند برای نمایش ساختمان خود از این روش استفاده می کنند.

مولفه های مهم برای طراحی و ساخت اینفوگرافیک

اینفوگرافیک ها از عناصر و مولفه های مختلفی ساخته می شوند. برخی از این عناصر و مولفه ها نقش کلیدی و مهمی در ارائه مطلب به عهده دارند. این عناصر و مولفه های مهم در انواع اینفوگرافیک ها مشترک هستند.

رنگ

رنگ ها و ترکیب های رنگی یکی از تاثیرگذارترین مولفه در طراحی اینفوگرافیک است. پالت رنگی انتخابی شما می تواند نقطه قوت یا نقطه ضعف اینفوگرافیک شما باشد. یک فریلنسر گرافیست می داند که برای طراحی اینفوگرافیک باید رنگ هایی استفاده شوند که ایجاد تمایز کنند. هنگامی که در طراحی اینفوگرافی دو گزینه مختلف با یکدیگر مقایسه می شوند، باید رنگ هایی استفاده شود که تفاوت و تضاد میان آن دو گروه را به وضوح نشان دهد.
یک فریلنسر طراح اینفوگرافی می داند که رنگ های مورد نظر را باید طبق رنگ غالب صفحه و رنگ پس زمینه انتخاب کند. باید رنگ هایی انتخاب شوند که مخاطبان هنگام خواندن اینفوگرافیک دچار مشکل نشوند و متن را به راحتی مطالعه کنند. اگر شما صاحب کسب و کار و برند خاصی هستید و می خواهید برای مجموعه یک تعدادی اینفوگرافیک تهیه کنید می توانید با استخدام طراح اینفوگرافی این طراحی ها را انجام دهید. فریلنسر طراحی اینفوگرافی می داند که انتخاب رنگ ها برای هر برندی باید مطابق با رنگ های رسمی آن برند باشد تا هماهنگی بیشتری را در ذهن مخاطب ایجاد کند.  هماهنگی رنگها در یک مجموعه سریالی از اینفوگرافیک ها بسیار حائز اهمیت است. اگر در ابتدای ساخت اینفوگرافیک های سریالی از یک رنگ برای نمایش آیتم خاصی استفاده کرده اید، در ادامه مجموعه نیز برای آن آیتم باید همان رنگ استفاده شود. 

فونت

با توجه به نکاتی که برای انتخاب رنگ در طراحی اینفوگرافی مطرح کردیم، انتخاب فونت نیز به طرح و موضوع اینفوگرافیک بستگی دارد. هر نوع فونتی نمیتواند مناسب اینفوگرافیک شما باشد. پس از انتخاب نوع و هدف اینفوگرافیک، می توانید فونت هایی که در دسترس تان هست را بررسی کنید. بعد از انتخاب فونت باید در مورد سبک فونتی که استفاده می شود، کج بودن، ضخیم یا نازک بودن آن نیز تصمیم گرفت. برای ساخت اینفوگرافیک هایی با موضوع واحد باید نوع و سبک فونت در تمام اینفوگرافیک ها یکسان باشد. اگر برای برند خود از فونت خاصی استفاده می کنید، بهتر است در ساخت اینفوگرافی نیز از آن استفاده کنید.  

آیکون

استفاده از آیکون های مناسب باعث افزایش تاثیر اینفوگرافی می شود. هر آیکن در ساخت اینفوگرافی قابلیت این را دارد که جای یک جمله یا پاراگراف را بگیرد. مواردی که به جای آنها میتوانید از اینفوگرافیک استفاده کنید را در محتوا خود پیدا کنید. بطور مثال برای ساخت اینفوگرافی در زمینه های ورزشی میتوانید برای هر رشته یک آیکن مشابه با رشته مورد نظر تهیه کنید. 

تصویر

استفاده از تصاویر مناسب در اینفوگرافیک ها می تواند جای توضیحات اضافی را پر کند. در ساخت اینفوگرافی نباید از تصاویر تکراری و آرشیوی استفاده کرد. اگر شما محتوا جذابی را تهیه کرده اید استفاده از تصاویر آرشیوی باعث می شود که محتوای جذاب شما به یک محتوا کسل کننده در ذهن مخاطب تبدیل شود.

اینفوگرافیک و بازاریابی

ساخت اینفوگرافیک را می توانیم از موثرترین روش های بازاریابی محتوایی بدانیم. همچنین برای تولید محتواهای تاثیر گذار با استفاده از تکنیک آسمان خراش می توان از طراحی و ساخت اینفوگرافیک استفاده کرد. بازاریاب ها و دیجیتال مارکترها می توانند از اینفوگرافیک برای موارد زیر استفاده کنند:
  • از طراحی اینفوگرافیک برای ایجاد آگاهی از برند و افزایش نرخ تعامل کاربران استفاده کنند.
  • دستاوردها و فعالیت کسب و کار خود را در یک صفحه قابل بارگیری به نمایش بگذارند.
  • محصول یا خدمات جدید را به نمایش بگذارند.
  • با جلب توجه کاربران نرخ تعامل را در فضای مجازی افزایش دهند.
  • نکات کلیدی را در یک مقاله سفید یا کتاب الکترونیکی خلاصه کنند.
  • در ارائه به مشتری های خود داده ها را به روشی تازه ارائه دهند.
  • بحث خود را تقویت کرده و جدول زمانی را در پیشنهادهای مشتری تجسم کنند.
  • گزارش پیشرفت را با ساخت اینفوگرافیک به مشتری تحویل دهند.
  • برای تجسم جدول زمانی پروژه یا پیشرفت "بر اساس شماره" ، یک گزارش اینفوگرافیک در گزارش خود بگنجانند.

چگونه اینفوگرافیک بسازیم؟

اگر شما برای تولید محتوا تصویری خود نیاز به طراحی اینفوگرافی دارید می توانید با استخدام طراح گرافیک، پروژه اینفوگرافی خود را انجام دهید.
برای ساخت یک اینفوگرافیک باید به نکات زیر توجه کرد:

انتخاب طراح اینفوگرافی

اولین نکته برای طراحی اینفوگرافیک انتخاب طراح اینفوگرافی است.اگر شما خودتان میخواهید اینفوگرافیک را طراحی کنید میتوانید از نرم افزارهای موجود برای طراحی استفاده کنید. این نرم افزارها عبارتند از:
  • Infogram
  • Easelly
  • Visme
  • Venngage
  • canva
  • Piktochart
اگر شما زمان کافی برای طراحی را ندارید و میخواهید فرد دیگری برایتان طراحی کند می توانید از فریلنسرهای طراحی گرافیک حرفه ای کمک بگیرید. فریلنسرهای طراحی اینفوگرافی با استفاده از نرم افزارهای موجود طراحی شما را انجام میدهند.

انتخاب موضوع اینفوگرافی

هر اینفوگرافیک باید روی موضوع مشخصی تدوین شود. باید در ساخت اینفوگرافی از کلی گویی پرهیز کرد. هنگامی که اینفوگرافیک جهت گیری خاصی داشته باشد می تواند برای مخاطبانتان سودمند باشد.

اطلاعاتی که میخواهید به مخاطب خود انتقال بدهید را مشخص کنید.

در این مرحله باید مشخص شود که چه چیزی عاید مخاطب خواهد شد. برای ارائه اطلاعات مفید و ارزش آفرین باید در این زمینه تحقیق کرده و اطلاعات مفیدی را جمع آوری کنید: جمع آوری اطلاعات به این دلیل است که مخاطب هنگام مطالعه اینفوگرافی شما باید احساس کند اطلاعات مفیدی کسب کرده است.

نکات ساخت اینفوگرافیک

نکته اول: برنامه ریزی کنید

هر مجموعه‌ای از داده‌ها، داستانی در خودشان دارند. قبل از طراحی به داستان آنها توجه کنید. زاویه دید شما تأثیر زیادی در نوع اطلاعات انتخابی شما دارد. برای مثال اینفوگرافیک زیر داستانی متقاعد کننده از آغاز تا پایان یک پروژه را روایت می‌کند.
طراحی اینفوگرافیک با بهترین هزینه
چون فضای محدودی برای قرارگیری محتوا درون اینفوگرافیک وجود دارد پس هدف از طراحی را مشخص کرده و رویش متمرکز شوید. از این رو چیدمان طراحی باید موضوع داده‌ها را مشخص کرده و تبادل اطلاعات را بهبود بخشد. برای مثال چیدمان زیر از کادرهای شماره گذاری شده و فلش‌ها استفاده نموده است. با این روش چشمان مخاطب در مسیر درست قرار می‌گیرد.
طراحی اینفوگرافیک با بهترین هزینه
قبل از شروع طراحی، طرح کلی اینفوگرافیک را مشخص کنید. عناوین، داده و جزئیات طراحی را در این طرح مشخص کنید تا فراموش نشوند.

نکته دوم: انتخاب عنوان متقاعد کننده

حالا باید عنوانی جذاب برای مخاطبان را انتخاب کنید. این عنوان باید محتوای طراحی را به خوبی تبیین کرده و با افراد مناسب تعامل برقرار کند. این عنوان باعث علاقمند شدن خواننده، به بدنه محتوای موجود در طراحی می‌شود.
طراحی اینفوگرافیک با بهترین هزینه
این نکته مهم در اغلب مواقع نادیده گرفته می‌شود. قبل از چاپ نهایی، سایز مختلف عناوین را از نظر جلب توجه مخاطب مورد بررسی قرار دهید. عناوین مختلف را به دوستانتان نشان داده و بپرسید که به نظرشان محتوای این اینفوگرافیک چیست؟ شاید این پرسش احمقانه به نظر برسد، ولی بسیار کارآمد است. با اینکه اینفوگرافیک‌ها در غالب تصویر به نمایش در می‌آیند ولی عنوان آنها از نظر بهینه سازی موتورهای جستجو اهمیت دارد. اگر سئو در راهبرد محتوایتان اهمیت زیادی دارد، پس از کلیدواژه‌های مرتبط درون عنوان استفاده کنید.

نکته سوم: از فونت مناسب استفاده کنید

همه فونت‌ها شبیه یکدیگر نیستند. ترکیب برخی از آنها عملکرد فوق العاده‌ای دارد. در حالی که برخی دیگر از ترکیب‌ها چندان جذاب نیستند. به طور کلی نمی‌خواهید از همان فونت عنوان اصلی یا عناوین فرعی در بدنه اینفوگرافی هم استفاده کنید.
طراحی اینفوگرافیک با بهترین هزینه
این قاعده برای تمامی ‌محتواهای متنی از جمله طراحی اینفوگرافیک، کاربرد دارد. اغلب افرادی که تجربه طراحی ندارند، در این حوزه با مشکل مواجه هستند برای این منظور می‌توانید از ابزاری مثل Font Joy استفاده کنید که انتخاب فونت‌های هماهنگ را بسیار ساده می‌کند.

نکته چهارم: گرافیک خاص خودتان را طراحی کنید

می‌توانید کارتان را با تصاویر برداری شروع کنید و با تلفیق اشکال مختلف به شکل کاملاً متفاوتی برسید. با کمک اشکال مختلف می‌توانید تصاویر گرافیکی با کیفیتی بسازید. بعد از کمی ‌تمرین قادر به تغییر و بازسازی تصاویر آنلاین و دست دوم خواهید بود. با کمی ‌خلاقیت و تمرین به بی نهایت شکل می‌رسید. در تصویر زیر طراحی گرافیکی پاکت ساده با کمک سه شکل هندسی را مشاهده می‌کنید. با کمک یک مثلث روشن، یک مثلث تیره و یک مستطیل می‌توانید یک پاکت ترسیم کنید.
طراحی اینفوگرافیک با بهترین هزینه

نکته پنجم: اینفوگرافیک در چه رسانه‌ای استفاده خواهد شد؟

مسیر ارائه طراحی به مخاطبان، همان رسانه طراحی اینفوگرافی است. آیا مخاطبان روی گوشی، کامپیوتر یا در نمایشگاه به تماشای اینفوگرافی می‌نشینید؟ شاید فکر کنید که همه مخاطبان، طراحی را در یک ابزار و با یک کیفیت مشاهده خواهند کرد ولی این طور نیست. اغلب محتوای قرار گرفته روی اینترنت، برای مشاهده روی گوشی‌های هوشمند بهینه سازی می‌شوند. ولی هنوز هم برخی از مخاطبان محتواهای طولانی مثل کتابهای الکترونیک را روی لپ تاپ و تبلت مشاهده می‌کنند. در اینجا باید مقیاس طراحی و بزرگ و کوچکی نسخه‌های منتشر شده را مشخص کنید. اگر می‌خواهید طراحی را چاپ کنید پس باید ابعاد صفحه را مشخص کرده و مقدار فضای اشغال شده در نسخه چاپی را مشخص کنید.

نکته ششم: از عناصر گرافیکی و آیکون‌های پیش ساخته استفاده کنید

اگر طراحی شما به عکس یا طراحی هندسی نیاز دارد، همواره می‌توانید از تصاویر گرافیکی پیش ساخته استفاده کنید.
طراحی اینفوگرافیک با بهترین هزینه
البته باید از تصاویر مجاز و قانونی در طراحی استفاده کنید. این موضوع در حوزه نشر آنلاین اهمیت زیادی دارد. راحت ترین روش برای اطمینان از مجاز بودن اینفوگرافی‌ها، جستجوی آیکون‌ها و اشکال رایگان یا خرید تصاویر مرتبط با کسب و کارتان است.

نکته هفتم: از پالت‌های رنگی پیش ساخته استفاده کنید

به کارگیری طرح‌های هماهنگ، جلوه خاصی به طراحی داده و درک آن را بسیار ساده می‌کند. البته اگر طراح نیستید، به کارگیری پالت رنگ برایتان دشوار و وقت گیر است. ابزارهای زیادی در این زمینه به شما کمک می‌کنند. برای مثال می‌توانید از پالت‌های رنگی پیش ساخته و تم‌های موجود در سایت Visme استفاده کنید. سایر ابزارهای گرافیکی در انتخاب رنگ شامل Colors و Color Hunt هستند. هر دوی آنها رایگان هستند.
طراحی اینفوگرافیک با بهترین هزینه

نکته هشتم: به جریان قرارگیری محتوا در طراحی دقت کنید

در حین برنامه ریزی و مفهوم سازی طراحی از مداد و کاغذ یا وایت برد برای طراحی چهارچوب و روند قرارگیری طراحی استفاده کنید. فرض کنید در حال طراحی وبسایت هستید. باید جریان قرارگیری محتوا را مشخص کنید تا چشمان مخاطب از یک بلوک اطلاعاتی به بلوک دیگر هدایت شود. در فارسی، جریان اطلاعات از راست به چپ یا از بالا به پایین لحاظ می‌شود. البته این شرایط همواره ثابت نیست. بسیاری از طراحی‌های موفق با جریان زیکزاک و ماری شکل طراحی شده اند و به خوبی ایده طراحی را نشان می‌دهند.
طراحی اینفوگرافیک با بهترین هزینه
هنگامی که تمامی ‌اطلاعات را در روند مناسبی قرار دادید و پیش نویس اولیه را تهیه کردید، می‌توانید از تصاویر و نمادها مثل فلش‌ها برای تقویت جریان محتوا استفاده کنید. البته چیدمان‌های پیش فرض هم برای کمک به طراحان تازه کار در فضای مجازی وجود دارند.

نکته نهم: از طراحی مسطح اجتناب کنید

هنگامی که محور Z را در طراحی لحاظ نمی‌کنید، طراحی و ظاهر مسطح به وجود می‌آید. گاهی اوقات طراحان حرفه‌ای هم مرتکب این اشتباه می‌شوند، ولی طراحی‌های غیرمسطح همواره جذابیت بیشتری دارند. هر چقدر طراحی جذاب تری انجام دهید، تعامل بیشتری با مخاطب برقرار خواهید کرد. تعامل بیشتر هم به معنای ارزش آفرینی محتوای تولید شده است. یکی از بهترین روش‌ها برای طراحی غیرمسطح به کارگیری افکت «dropshadow» است. درون ویرایشگرهای تصویری می‌توانید این گزینه را فعال یا غیرفعال کنید.
طراحی اینفوگرافیک با بهترین هزینه
همچنین با قراردادن کپی همین تصویر در پشت پس زمینه اصلی، به طراحی عمق دهید. این کار به کمی‌تمرین نیاز دارد.

نکته دهم: از تصاویر مکمل استفاده کنید

اگر خودتان یا فرد دیگری تصاویر گرافیکی را تهیه می‌کند در نهایت باید این تصاویر مکمل یکدیگر به نظر برسند. برای این نکته به کارتون‌های معروف توجه کنید. مثلا هر کسی می‌داند که کارکتر کارتون سیمسون‌ها چه شکلی است. چندان جالب نیست که فرد دیگری از کارکترهای مشابه سیمسون‌ها استفاده کند. همواره در حین به کارگیری تصاویر از هماهنگی آنها با یکدیگر مطمئن شوید.
طراحی اینفوگرافیک با بهترین هزینه

نکته یازدهم: قاعده یک سوم

اگر در کلاس عکاسی یا رسانه‌های دیداری شرکت کرده اید پس احتمالاً با قاعده یک سوم (Rule of Thirds) آشنا هستید. طبق این قاعده در طراحی، عکاسی یا تهیه ویدئو، سوژه باید کمی ‌به سمت راست یا چپ فریم طراحی و عکاسی متمایل شود.
طراحی اینفوگرافیک با بهترین هزینه
این طراحی برای مخاطبان جذاب تر و زیباتر است و به سرعت توجه آنها را به سمت موضوع طراحی جلب می‌کنند. برای به کارگیری این قاعده هر تصویر درون طراحی را درون یک قاب مجزا قرار دهید. همچنین می‌توانید کل طراحی را به صورت جدول ۳×۳ در آورید و شکل را روی شبکه‌های کناری قرار دهید. این قاعده در هنگامی که عناصر طراحی در کنار هم هستند بسیار کاربردی است.

نکته دوازدهم: اندازه و مقیاس

اندازه و مقیاس هم اهمیت زیادی در طراحی دارد و ارزش کلی و ظاهری اینفوگرافیک‌های بازاریابی را تعیین می‌نماید. یکی از مهم ترین مزایای به کارگیری مقایس بندی، رسیدن به طراحی واضح و قابل درک است. این شرایط اهمیت زیادی در صورت چاپ کاغذی طراحی دارد.
طراحی اینفوگرافیک با بهترین هزینه
اندازه و مقیاس علاوه بر اینکه در مورد متن طراحی اهمیت دارد به عنوان ابزاری برای عمق دادن به طراحی به کار می‌رود. چون با آن می‌توانید تصویری را درون طراحی دورتر یا نزدیکتر از بقیه سایر عناصر نشان دهید. از اندازه و مقیاس می‌توانید برای نمایش گرافیکی داده‌ها هم استفاده کنید. برای مثال برای ارقام بزرگتر از تصاویر و فونت بزرگتر استفاده کنید.
طراحی اینفوگرافیک با بهترین هزینه
اندازه و مقیاس هم مثل قاعده یک سوم، ابزار قدرتمندی برای بیان سلسله مراتب بصری در طراحی است.

نکته سیزدهم: چینش (Alignment)

در متن و تصاویر گرافیکی از چینش استفاده کنید تا به طراحی، نظم و تقارن بدهید. چینش یا الاینمنت به عنوان عنصر طراحی برای سازماندهی عناصر در امتداد لبه‌ها یا مرکز طراحی به کار می‌رود تا اثر دیداری واضحی ایجاد کند. از این مفهوم در اسناد ورد به صورت چپ چین، وسط چین و راست چین استفاده می‌شود. البته اگر به دنبال طراحی مینی مال هستید، این نکته بسیار مفید است.
طراحی اینفوگرافیک با بهترین هزینه
رعایت چینش مناسب در طراحی هم مهارتی پیشرفته است. حتی طراحان حرفه‌ای هم روی این نکته کار می‌کنند تا به نتیجه دلخواهشان برسند.

نکته چهاردهم: منابع و جزئیات تماس

این نکته بیشتر ماهیت بازاریابی دارد ولی باید در طراحی لحاظ شود. در گوشه سمت راست طراحی لینک منابع مورد استفاده در اینفوگرافیک به همراه اطلاعات تماس را قرار دهید.
طراحی اینفوگرافیک با بهترین هزینه
اگر اینفوگرافی‌های ارزشمندی را در فضای اینترنت منتشر کنید، پس به طور گسترده در همه جا منتشر خواهند شد. بنابراین سایرین باید به راحتی سایت و اطلاعات شرکت شما را روی اینفوگرافی‌ها پیدا کنند. اگر طراحی بسیار فنی و تخصصی را انجام می‌دهید پس باید نشانی ایمیل را برای مخاطبان علاقمند به موضوع قرار دهید تا به راحتی پرسش‌های خودشان را مطرح کنند.

نکته پانزدهم: ترکیب کنید

اگر باید چند مجموعه داده را در یک طراحی منعکس کنید پس از انواع اشکال بصری برای نمایش آنها استفاده کنید. به عبارت دیگر از یک نوع گراف، نمودار یا تصویر برای نمایش انواع مختلف داده استفاده نکنید. این کار توجه مخاطب را به اطلاعات مختلف جلب نموده و باعث سردرگمی ‌نمی‌شود.
طراحی اینفوگرافیک با بهترین هزینه
اگر مجبور به استفاده از جلوه‌های بصری مشابه برای اطلاعات مختلف شدید، می‌توانید اندازه و رنگ آنها را تغییر دهید تا تمایز میانشان به وجود آورید.

نکته شانزدهم: به طور راهبردی از رنگ‌ها استفاده کنید

از رنگ درون پالت رنگی برای تأکید کردن روی بخش‌های مختلف طراحی استفاده کنید. این رنگ باید به صورت راهبردی و برای ایجاد تضاد با سایر رنگ‌ها انتخاب شود تا به سرعت دیده شود.
طراحی اینفوگرافیک با بهترین هزینه
هنگامی که رنگ مدنظر را انتخاب کردید؛ مخاطبان با توجه به این رنگ متمایز به اطلاعاتی که در اختیارشان قرار می‌دهید؛ توجه خواهند نمود. این رنگ برای تأکید روی ایده شما مورد استفاده قرار گرفته و به پیام واضح تری خواهید رسید.

نکته هفدهم: از مقدار زیادی فضای منفی استفاده کنید

فضای منفی یعنی فضای خالی که در اطراف اجزای طراحی در نظر می‌گیرید. فضای منفی اثر زیادی در طراحی دارد. اگر طراحی شلوغی دارید، مخاطب را سردرگم کرده و خواندن اطلاعات را دشوار می‌کنید. با قرار دادن فضای خالی در اطراف عناصر طراحی، امکان پردازش اطلاعات را در اختیار خوانندگان قرار می‌دهید. برای مثال اگر از فونت ۱۶ استفاده می‌کنید؛ فضای بین خطوط نباید کمتر از ۲/۱ لحاظ شود. به راحتی با قراردهی فضای کافی میان خطوط و متن می‌توانید تا حدی از قرارگیری فضای منفی مطمئن شوید. تفاوت حاصل از فضای منفی را در تصویر زیر مشاهده می‌کنید.
طراحی اینفوگرافیک با بهترین هزینه

نکته هجدهم: به خلاصه نویسی دقت کنید

شما در نهایت به دنبال طراحی صفحه‌ای با قابلیت فهم ساده هستید. پس به دنبال تبادل انبوهی از اطلاعات نمی‌روید. وظیفه شما ساده کردن انبوه اطلاعات است. پس جزئیات غیر ضروری را حذف کنید. روی نکات اصلی و مهم متمرکز شوید. شما باید درون یک صفحه، اطلاعات ساده‌ای را برای برقراری ارتباط با مخاطب قرار دهید.

نکته نوزدهم: طراحی اینفوگرافیک را تمرین کنید

شما بعد از ساعت‌ها تمرین با طراحی‌های کارآمد و ناکارآمد آشنا می‌شوید. این فرایند یادگیری با وجود طراحی‌های آماده و دستورالعمل‌های طراحی بسیار ساده شده است. بعلاوه نمونه‌های موفق زیادی در حوزه کسب و کار و بازاریابی به وجود آمده اند. قبل از چاپ نهایی هم همواره از اطرافیان نظر بخواهید تا طراحی را ارتقاء دهید.

هزینه استخدام طراح اینفوگرافیک چقدر است؟

هزینه انجام پروژه های طراحی اینفوگرافیک با توجه به حجم و پیچیدگی کار و همچنین تخصص و تجربه کاری طراح اینفوگرافیک متفاوت است. استخدام فریلنسر دورکار در سایت کارلنسر، یک راه مطمئن برای کاهش هزینه هاست. به دلیل حذف یا کاهش بسیاری از هزینه های اداری، رفت و آمد و…، هزینه استخدام طراح اینفوگرافیک، بسیار کمتر از هزینه استخدام نیروی حضوری و حتی قرارداد با شرکت های مختلف است. این هزینه برای استخدام طراحان اینفوگرافیک و دورکارانی که در شهرستان‌های کوچک و روستاها زندگی می‌کنند، به دلیل کمتر بودن هزینه زندگی آن ها نسبت به شهرهای بزرگ، کمتر هم می‌شود.
اگر از هزینه انجام پروژه طراحی اینفوگرافیک‌ تان اطلاعی ندارید، می‌توانید پیشنهادهای قیمتی فریلنسرهایی که روی پروژه شما پیشنهاد زده اند را بررسی کنید تا از هزینه تخمینی آن مطلع شوید. در نهایت فراموش نکنید که هزینه نهایی پروژه، کاملا توافقی بین شما و طراح اینفوگرافیک تعیین می‌شود و تحمیلی از جانب طرفین نیست. پیشنهاد می‌کنیم قبل از استخدام فریلنسر (متخصص)، در مورد هزینه انجام کار تحقیق کنید و در صورت نیاز با فریلنسر مد نظر گفتگو کنید تا سر قیمت نهایی طراحی اینفوگرافیک به توافق برسید.

نکات مهم برای استخدام طراح اینفوگرافیک

هدف پروژه: مشخص کردن هدف از انجام پروژه طراحی اینفوگرافیک
رزومه: در صورتی که نیاز به استخدام طراح اینفوگرافیک دارید، چک کردن نمونه‌ کارهای موفق قبلی متخصص را پیشنهاد می‌کنیم.
بازخورد: چک کردن بازخورد کارفرمایان قبلی، یکی از بهترین راه های استخدام متخصص در سایت کارلنسر است.

مزایای استخدام طراحان اینفوگرافیک در کارلنسر

پلتفرم کارلنسر همواره در تلاش است تا با بهبود مداوم طراحی کاربری و تجربه کاربری خود و همچنین پشتیبانی مناسب، بهترین تجربه را برای کارفرمایان و طراحان اینفوگرافیک رقم بزند تا بتوانند به صورت طولانی مدت و با اعتماد متقابل باهم کار کنند.
از مزایای استخدام طراح اینفوگرافیک در کارلنسر، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
  • صرفه جویی در هزینه
  • بازگشت 2% از مبلغ انجام پروژه پس از پایان کار به کیف پولتان جهت استفاده از پروژه های آتی با هزینه کمتر
  • سیستم پرداخت امن: پرداخت نهایی و آزادسازی هزینه پروژه برای طراح اینفوگرافیک، پس از تحویل خروجی کار و تایید کیفیت آن توسط شما (مبلغ پروژه تا انتهای پروژه یا هر مرحله نزد کارلنسر می ماند و در صورت عدم رضایت کارفرما به فریلنسر پرداخت نمی گردد.)
  • پشتیبانی از طریق تلفن، چت سایت، ارسال تیکت، ایمیل، تلگرام و…
  • دسترسی آسان و سریع به ده ها تا صدها فریلنسر با تخصص طراحی اینفوگرافیک
  • پشتیبانی توسط تیم داوری در صورت بروز تخلف و یا مشکل و اختلاف بین شما و طراح اینفوگرافیک
ادعا نمیکنیم که بهترینیم، اما مفتخریم که بهترین کاربران را داریم.
blue line
پروژه‌تون رو از همینجا ثبت کنید!
gold line
یک عنوان برای پروژه خود انتخاب کنید
زمان پیشنهادی شما برای تحویل پروژه چقدر است
بیشتر درباره پروژه بگویید
۰/۵۰
بودجه تخمینی شما چقدر است ؟ از هزینه انجام پروژه اطلاع دقیقی ندارم و کیفیت در اولویت است. بودجه توسط کارلنسر تعیین شود.
تا
خلاصه ای از عملکرد کارلنسر
متخصص فریلنسر
۵۸۰,۰۰۰+
متخصص فریلنسر
پروژه موفق
۱۳۰,۰۰۰+
پروژه‌ انجام شده
پروژه انجام شده
۶۴,۸۶۰+
مشتری راضی
دسته بندی
۴۵۰+
دسته بندی
مزایای استخدام متخصص با کارلنسر
مزایای استخدام متخصص با کارلنسر
با کارلنسر می تونی فریلنسرها رو خیلی آسون پیدا کنی و انتخاب و مصاحبه شون کنی، به همین راحتی کار را به کاردان بسپار
قیمت گذاری توافقی
امکان بررسی قیمت و قیمت گذاری توافقی بر اساس بودجه کارفرما قبل از شروع کار
متخصصین ماهر
دسترسی به صدها متخصصین ماهر در زمینه های مختلف بر حسب نیاز شما
تضمین رضایت و گارانتی پردخت هزینه
تضمین رضایت طرفین و گارانتی پرداخت هزینه با سیستم پرداخت امن کارلنسر
حل تخصصی اختلافات
حل مشکلات در روند پروژه با کمک تیم تخصصی داوری کارلنسر
دسترسی کامل به عملکرد و سوابق متخصص ها
امکان بررسی کامل پروفایل، نمونه کارها، خدمات و رزومه متخصصسین قبل از رزرو
همین حالا برای ثبت پروژه رایگان کلیک کنید طراحی اینفوگرافیک
کارلنسر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
شماره تماس ۲۸۴۲۶۴۴۳ ۰۲۱
آدرس ایمیل info@karlancer.com
پشتیبانی