هزینه طراحی اینفوگرافیک
طراحی اینفوگرافیک یکی از مهارت های ترکیبی محسوب می شود. یک طراح اینفوگرافیک حرفه ای هم با تولید محتوا و هم با اصول و روش های طراحی گرافیک آشنایی دارد. هزینه طراحی اینفوگرافیک بسته به حجم کار متفاوت است. با استفاده از فریلنسرهای طراح اینفوگرافیک کارلنسر می توانید به راحتی و با قیمت مناسب اینفوگرافیک مد نظر خود را طراحی کنید.
اینفوگرافیک مجموعه ای از تصاویر ، نمودارها و متن است که به طور خلاصه درک موضوعی را ارائه می دهد. اینفوگرافیک ابزاری ارزشمند برای برقراری ارتباط بصری است. ساخت اینفوگرافیک خلاقانه و منحصر به فرد کارآمدترین نوع محتوا بصری است و توجه کاربران را به خود جلب می کند. می توانیم اینفوگرافیک را نقطه تلاقی
تولید محتوا و طراحی گرافیک بدانیم. بسیار مهم است که به یاد داشته باشید که تصاویر در یک اینفوگرافیک علاوه بر جلب توجه کاربر باید به آن ها کمک کنند تا محتوای اینفوگرافیک را درک و به خاطر بسپارند.
اینفوگرافیک از چه بخش هایی تشکیل شده؟
اینفوگرافیک ها معمولا از 3 بخش متن ، تصویر و اطلاعات تشکیل شده است. اینفوگرافیک ها برای هضم آسان اطلاعات پیچیده بسیار مناسب هستند.
طراحی اینفوگرافیک حرفه ای روش بسیار مناسبی برای بیان موضوعاتی است که توضیح آن با کلمات دشوار است. این بدان معنی است که ساخت اینفوگرافیک می تواند تقریباً در هر صنعتی مفید باشد.
مطالبی را که میتوان با اینفوگرافیک مطرح کرد:
- یک مرور کلی از یک موضوع ارائه دهید.
- روند پیچیده ای را توضیح دهید.
- یافته های تحقیق یا داده های نظرسنجی را نمایش دهید.
- خلاصه یک پست یا گزارش طولانی وبلاگ.
- چندین گزینه را با یکدیگر مقایسه کنید.
- آگاهی را در مورد یک موضوع یا علت افزایش دهید.
انواع اینفوگرافیک
طراحی اینفوگرافیک انواع متنوعی دارد. انواع آن براساس قصد، مخاطب هدف شما و روندی که می خواهید اطلاعات را نمایش دهید متفاوت است
.
·
- اینفوگرافیک ایستا : کلیه اطلاعات مورد نظر شما در قالب یک تصویر نمایش داده می شود.
- اینفوگرافیک پویا : اطلاعات مورد نظر شما بصورت یک انیمیشن و موشن گرافیک برای کاربران نمایش داده می شود. این نوع اینفوگرافیک برای کاربران جذاب است. اگر می خواهید از اینفوگرافیک های پویا استفاده کنید، می توانید با سفارش موشن گرافیک یا استخدام افترافکت کار این انیمیشن را تهیه کنید.
- اینفوگرافیک فیزیکی : اینفوگرافیک هایی که به صورت ماکت یا طرح های سه بعدی تهیه می شود، اینفوگرافیک های فیزیکی هستند. یک مهندس معماری می تواند برای نمایش ساختمان خود از این روش استفاده می کنند.
مولفه های مهم برای طراحی و ساخت اینفوگرافیک
اینفوگرافیک ها از عناصر و مولفه های مختلفی ساخته می شوند. برخی از این عناصر و مولفه ها نقش کلیدی و مهمی در ارائه مطلب به عهده دارند. این عناصر و مولفه های مهم در انواع اینفوگرافیک ها مشترک هستند.
رنگ
رنگ ها و ترکیب های رنگی یکی از تاثیرگذارترین مولفه در طراحی اینفوگرافیک است.
پالت رنگی انتخابی شما می تواند نقطه قوت یا نقطه ضعف اینفوگرافیک شما باشد.
یک فریلنسر گرافیست می داند که برای طراحی اینفوگرافیک باید رنگ هایی استفاده شوند که ایجاد تمایز کنند. هنگامی که در طراحی اینفوگرافی دو گزینه مختلف با یکدیگر مقایسه می شوند، باید رنگ هایی استفاده شود که تفاوت و تضاد میان آن دو گروه را به وضوح نشان دهد.
یک فریلنسر طراح اینفوگرافی می داند که رنگ های مورد نظر را باید طبق رنگ غالب صفحه و رنگ پس زمینه انتخاب کند. باید رنگ هایی انتخاب شوند که مخاطبان هنگام خواندن اینفوگرافیک دچار مشکل نشوند و متن را به راحتی مطالعه کنند.
اگر شما صاحب کسب و کار و برند خاصی هستید و می خواهید برای مجموعه یک تعدادی اینفوگرافیک تهیه کنید می توانید با استخدام طراح اینفوگرافی این طراحی ها را انجام دهید. فریلنسر طراحی اینفوگرافی می داند که انتخاب رنگ ها برای هر برندی باید مطابق با رنگ های رسمی آن برند باشد تا هماهنگی بیشتری را در ذهن مخاطب ایجاد کند.
هماهنگی رنگها در یک مجموعه سریالی از اینفوگرافیک ها بسیار حائز اهمیت است. اگر در ابتدای ساخت اینفوگرافیک های سریالی از یک رنگ برای نمایش آیتم خاصی استفاده کرده اید، در ادامه مجموعه نیز برای آن آیتم باید همان رنگ استفاده شود.
فونت
با توجه به نکاتی که برای انتخاب رنگ در طراحی اینفوگرافی مطرح کردیم، انتخاب فونت نیز به طرح و موضوع اینفوگرافیک بستگی دارد. هر نوع فونتی نمیتواند مناسب اینفوگرافیک شما باشد.
پس از انتخاب نوع و هدف اینفوگرافیک، می توانید فونت هایی که در دسترس تان هست را بررسی کنید. بعد از انتخاب فونت باید در مورد سبک فونتی که استفاده می شود، کج بودن، ضخیم یا نازک بودن آن نیز تصمیم گرفت.
برای ساخت اینفوگرافیک هایی با موضوع واحد باید نوع و سبک فونت در تمام اینفوگرافیک ها یکسان باشد. اگر برای برند خود از فونت خاصی استفاده می کنید، بهتر است در ساخت اینفوگرافی نیز از آن استفاده کنید
آیکون
استفاده از آیکون های مناسب باعث افزایش تاثیر اینفوگرافی می شود. هر آیکن در ساخت اینفوگرافی قابلیت این را دارد که جای یک جمله یا پاراگراف را بگیرد.
مواردی که به جای آنها میتوانید از اینفوگرافیک استفاده کنید را در محتوا خود پیدا کنید. بطور مثال برای ساخت اینفوگرافی در زمینه های ورزشی میتوانید برای هر رشته یک آیکن مشابه با رشته مورد نظر تهیه کنید.
تصویر
استفاده از تصاویر مناسب در اینفوگرافیک ها می تواند جای توضیحات اضافی را پر کند. در ساخت اینفوگرافی نباید از تصاویر تکراری و آرشیوی استفاده کرد. اگر شما محتوا جذابی را تهیه کرده اید استفاده از تصاویر آرشیوی باعث می شود که محتوای جذاب شما به یک محتوا کسل کننده در ذهن مخاطب تبدیل شود.
اینفو گرافیک و بازاریابی
ساخت اینفوگرافیک را می توانیم از موثرترین روش های
بازاریابی محتوایی بدانیم. همچنین برای تولید محتواهای تاثیر گذار با استفاده از
تکنیک آسمان خراش می توان از طراحی و ساخت اینفوگرافیک استفاده کرد. بازاریاب ها و دیجیتال مارکترها می توانند از اینفوگرافیک برای موارد زیر استفاده کنند:
.
- از طراحی اینفوگرافیک برای ایجاد آگاهی از برند و افزایش نرخ تعامل کاربران استفاده کنند.
- دستاوردها و فعالیت کسب و کار خود را در یک صفحه قابل بارگیری به نمایش بگذارند
- محصول یا خدمات جدید را به نمایش بگذارند.
- با جلب توجه کاربران نرخ تعامل را در فضای مجازی افزایش دهند.
- نکات کلیدی را در یک مقاله سفید یا کتاب الکترونیکی خلاصه کنند.
- در ارائه به مشتری های خود داده ها را به روشی تازه ارائه دهند
- بحث خود را تقویت کرده و جدول زمانی را در پیشنهادهای مشتری تجسم کنند
- گزارش پیشرفت را با ساخت اینفوگرافیک به مشتری تحویل دهند.
- برای تجسم جدول زمانی پروژه یا پیشرفت "براساس شماره" ، یک گزارش اینفوگرافیک در گزارش خود بگنجانند.
چگونه اینفوگرافی بسازیم؟
اگر شما برای تولید محتوا تصویری خود نیاز به طراحی اینفوگرافی دارید می توانید با
استخدام فریلنسر طراحی گرافیک، پروژه اینفوگرافی خود را انجام دهید.
برای ساخت یک اینفوگرافیک باید به نکات زیر توجه کرد:
انتخاب طراح اینفوگرافی: اولین نکته برای طراحی اینفوگرافیک انتخاب طراح اینفوگرافی است.اگر شما خودتان میخواهید اینفوگرافیک را طراحی کنید میتوانید از نرم افزارهای موجود برای طراحی استفاده کنید. این نرم افزارها عبارتند از:
Piktochart, canva, Venngage, Visme, Easelly, Infogram
اگر شما زمان کافی برای طراحی را ندارید و میخواهید فرد دیگری برایتان طراحی کند می توانید از فریلنسرهای طراحی گرافیک حرفه ای کمک بگیرید. فریلنسرهای طراحی اینفوگرافی با استفاده از نرم افزارهای موجود طراحی شما را انجام میدهند.
موضوع اینفوگرافی را مشخص کنید: هر اینفوگرافیک باید روی موضوع مشخصی تدوین شود. باید در ساخت اینفوگرافی از کلی گویی پرهیز کرد. هنگامی که اینفوگرافیک جهت گیری خاصی داشته باشد می تواند برای مخاطبانتان سودمند باشد.
اطلاعاتی که میخواهید به مخاطب خود انتقال بدهید را مشخص کنید: در این مرحله باید مشخص شود که چه چیزی عاید مخاطب خواهد شد. برای ارائه اطلاعات مفید و ارزش آفرین باید در این زمینه تحقیق کرده و اطلاعات مفیدی را جمع آوری کنید: جمع آوری اطلاعات به این دلیل است که مخاطب هنگام مطالعه اینفوگرافی شما باید احساس کند اطلاعات مفیدی کسب کرده است.
مزیت ثبت پروژه ساخت اینفوگرافیک در کارلنسر
بعد از ثبت پروژه در کارلنسر، شما میتوانید فریلنسر مورد نظر خود را از میان برترین فریلنسرهای طراحی گرافیک انتخاب کنید. پس از انتخاب فریلنسر خود در زمان ثبت نام شما مبلغ را از طریق سیستم پرداخت امن کارلنسر پرداخت خواهید کرد. بعد از تحویل پروژه در صورت تایید و رضایت شما مبلغ به حساب فریلنسر پرداخت می شود.