نقشه کشی برق ساختمان نوعی نقشه تاسیساتی است که توسط مهندس و متخصصین رشته برق ارائه میشود و شامل جزئیات برقی مورد نیاز برای ساخت یا نصب سیستمهای برقی در یک ساختمان است. طراحی نقشه برق ساختمان شامل جزییات نحوه اجرا و مکان قرارگیری پریزها، سوکتها، سوییچها، روشنایی، نصب کلید پریز، نصب آیفون تصویری، تجهیزات ایمنی و سایر اجزای برقی مهم در ساختمان است. نقشه کشی برق ساختمان اطلاعات و جزئیات فنی مانند قطر سیمهای برق، روشنایی مناسب و نکات ایمنی را برای جلوگیری از اتفاقات و پیش آمدها در آینده نشان میدهد. علاوه بر این، نقشه کشی برق برای محاسبات برقی، مشخص نمودن مسیر کابلها و کابل بندی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. با توجه به این موضوع، قبل از شروع ساختمان سازی تکمیل این نوع نقشه توسط مهندسین الزامی است و شما میتوانید با استخدام مهندس برق در کارلنسر نقشههایی با کیفیت و طبق ضوابط را دریافت نمایید. طراحی نقشه کشی برق ساختمان اولین قدم قبل از شروع فرایند سیم کشی در ساختمان است، چرا که به واسطه این نقشهها محل قرارگیری لولهها و قوطیها بر اساس طراحی پلان قسمتهای مختلف مشخص میشود.
بیشتر بدانید
مراحل ثبت سفارش
نقشه کشی برق ساختمانی
۱. ثبت پروژه
ثبت درخواست خود در قالب پروژه با بودجه و زمان دلخواه
۲. انتخاب متخصص
انتخاب متخصص (فریلنسر) از بین پیشنهادهای دریافتی
۳. انجام پروژه
ارتباط با متخصص و نظارت بر روند کار در طول انجام پروژه
۴. پرداخت امن
آزاد کردن مبلغ برای متخصص پس از تحویل کار و تایید شما
از میان برترین فریلنسرهای برق ساختمانی به پروژه خود دعوت کنید.
Farshid.R
۵/۵
کرج
مهارتها:
برق ساختمانی
رباتیک
وردپرس
ساخت تیزر
طراحی بنر
طراحی سایت
مهندسی برق
طراحی پوستر
برنامه نویسی
ترجمه ترکی استانبولی
مشاهده پروفایل
دعوت به همکاری
Hossein.M
N/A
میانه
مهارتها:
برق ساختمانی
تایپ فارسی
صفحه آرایی
تسلط به icdl
مشاهده پروفایل
دعوت به همکاری
Ebrahim.S
N/A
ایلام
مهارتها:
برق ساختمانی
طراحی بنر
ویرایش عکس
طراحی گرافیک
طراحی کارت دعوت
طراحی کارت عضویت
طراحی کارت پستال
ادیت و روتوش عکس
فتوشاپ (photoshop)
طراحی و نقشه کشی برق
مشاهده پروفایل
دعوت به همکاری
Mostafa.S
۵/۵
یزد
مهارتها:
برق ساختمانی
سالیدورک
مهندسی برق
طراحی صنعتی
مهندس مکانیک
مشاهده پروفایل
دعوت به همکاری
Abedin.R
N/A
آمل
مهارتها:
برق ساختمانی
plc logo
plc delta
مهندسی برق
هوشمند سازی
برنامه نویسی PLC
نصب دوربین مداربسته
مشاهده پروفایل
دعوت به همکاری
Ali.M
۵/۵
آستارا
مهارتها:
برق ساختمانی
پایتون
ترجمه انگلیسی
برنامه نویسی c#
windows application
ترجمه ترکی استانبولی
مشاهده پروفایل
دعوت به همکاری
Saeed.J
۴.۵/۵
نیشابور
مهارتها:
برق ساختمانی
proteus
تایپ فارسی
مهندسی برق
طراحی سایت
طراحی لوگو
تسلط به icdl
میکروکنترلر AVR
میکروکنترلر arduino
برنامه نویسی سیمولینک simulink
مشاهده پروفایل
دعوت به همکاری
Hamidreza.S
N/A
کرج
مهارتها:
برق ساختمانی
مهندسی برق
طراحی و نقشه کشی برق
اجرای پروژه های ساختمانی
مشاهده پروفایل
دعوت به همکاری
Masoud.F
N/A
خورموج
مهارتها:
برق ساختمانی
مهندسی برق
پروژه های مهندسی
مشاهده پروفایل
دعوت به همکاری
MohammadSadegh.B
N/A
اهواز
مهارتها:
برق ساختمانی
مهندسی برق
نظام مهندسی
طراحی تاسیسات الکتریکی
مشاهده پروفایل
دعوت به همکاری
Alireza.A
N/A
اصفهان
مهارتها:
برق ساختمانی
رویت
مهندسی برق
طراحی و نقشه کشی برق
طراحی تاسیسات الکتریکی
مشاهده پروفایل
دعوت به همکاری
Behtash.K
N/A
تهران
مهارتها:
برق ساختمانی
اتوکد
نرم افزار
مهندسی برق
ترجمه فارسی به انگلیسی
مشاهده پروفایل
دعوت به همکاری
استخدام مهندس برق ساختمان
نقشه کشی برق ساختمان چیست؟
نقشه کشی برق ساختمان دارای علائم اختصاصی و انحصاری میباشد که به نوعی زبان ترسیم برای انتقال اطلاعات و ایدههای ذهنی طراحی برق به برقکار است. نقشه برق ساختمان با توجه به نوع تجهیزات موجود و تاسیسات برقی مرتبط با ساختمان، دارای انواع مختلفی مانند گرافیکی، گزارشی و شماتیکی است. طراحی نقشه کشی برق ساختمان باید متناسب با طراحی پلان، تعداد اتاقها، محل کلیدها، لامپها، لولههای برق، جعبه تقسیم، جعبه فیوز و پریزها و.. انجام شود. همچنین در طراحی نقشه کشی برق، باید به سیم کشی ساختمانهای یک طبقه، دو طبقه و 4 طبقه در راستای بندهای مقررات ملی (مبحث ۱۳) توجه شود تا از به وجود امدن خسارتهای ناشی از عدم توجه به این قوانین در آینده جلوگیری به عمل بیاید. علاوه بر این، طراحی سیم کشی برق با توجه به نوع پروژه به دو روش توکار و روکار انجام میگردد. در طراحی روکار سیمها در جهت نظم، امنیت و حفظ زیبایی از لولههای مخصوص و یا داکت عبور داده میشود. از مزیتهای این نوع سیم کشی، دسترسی راحت در صورت پیش آمدن مشکل میباشد. طراحی نقشههای سیم کشی توکار نیز برای ساختمانهای مسکونی یک طبقه، دو طبقه و 4 طبقه و ساختمانهای تجاری و اداری بسیار رایج و مرسوم است. سیم کشی توکار قابل رویت نیست و دارای ظرافت، زیبایی و امنیت بیشتری نسبت به سیم کشی روکار میباشد.
علائم اختصاری نقشه کشی برق ساختمان
در تمامی نقشههای ساختمان حتی نقشه کشی برق ساختمان، از علائم خاصی برای معرفی تجهیزات و قطعات مصرفی استفاده میشود. در واقع، به این علائم که خواندن نقشه را برای نقشه خوان راحت میکند، علائم اختصاری نقشه برق ساختمان میگویند. مبحث 13 مقررات ملی ساختمان به استفاده از این علائم اشاره دارد و پیروی از این موارد برای تمامی افراد فعال در این حوزه اجباری است.
انواع نقشههای برق ساختمان
حال که با کاربرد مهندسی برق در ساختمان سازی در ساختمان سازی آشنا شدید، نیاز است تا با انواع نقشههای برق در ساختمان نیز آشنایی پیدا کنید. به طور کلی، نقشههای برق ساختمان شامل موارد متعددی است که میتوان آنها را به انواع مختلفی تقسیم نمود. موارد معرفی شده در ادامه چند نمونه از نقشههای برق در ساختمان هستند.
نقشه حقیقی
در طراحی نقشههای حقیقی، نصب قطعات الکتریکی و نحوه اتصال آنها مشخص میشود.
نقشه مسیر جریان
نقشههای مسیر جریان، برای عیب یابی مدار و تشریح اتصالات برای جریان مسیر کاربرد دارد.
نقشه فنی و تک خطی
در نقشههای فنی و تک خطی علائم اختصاری، نوع تجهیزات و نحواه مونتاژ آنها مشخص میگردد.
نقشه فرمان
نقشه فرمان، به تشریح نحوه کنترل مدار میپردازد.
نقشه مدار قدرت الکتریکی
در نقشه مدار قدرت الکتریکی، قسمتی از مدار به صورت حقیقی نمایش داده میشود و انرژی را از شبکه برق دریافت میکند و به سمت مصرف کنننده انتقال میدهد.
نقشه مونتاژ
نقشه مونتاژ به منظور نصب قطعات بر روی تابلوهای الکتریکی طراحی میشود و روش جایگذاری قطعات را به صورت دقیق مشخص میکند.
نقشه خارجی
در نقشه خارجی، نحوه ارتباط قطعات داخل تابلوهای الکتریکی و تجهیزات خارج از تابلو مشخص میشود.
نقشه ترمینالها
نقشه ترمینال میتواند جایگزین نقشههای خارجی و مونتاژ شود و در آن فقط سیمهای ورودی و خروجی به همراه ترمینالها مشخص شود.
خدمات دیگر متخصصان در کارلنسر
نکات مهم پیش از طراحی نقشه سیم کشی ساختمان
1. مدیریت زمان کل پروژه
2. برآورد هزینه کل پروژه
3. مشخص نمودن محل پریزها و درک سیستم سیم کشی
4. مشخص نمودن ابزار برای ترسیم نقشه کشی سیمها (بهتر است قبل از شروع طراحی، از مهارت متخصص در رابطه با طراحی با آلتیوم دیزاینر، نقشه کشی برق با ای پلن و... مطلع شوید)
5. مطالعه و تحقیق برای جلوگیری از اشتباهات رایج در سیمکشی ساختمان
طراحی نقشه برق ساختمان توسط چه کسی انجام میشود؟
طراحی نمودارهای سیم کشی نیاز به توجه ویژهای دارد چرا که کمی اشتباه و خطا منجر به حوادث غیر قابل پیش بینی میشود. بنابراین، نیاز است طراحی نقشههای برق ساختمانی توسط متخصصان و مهندسین برق حرفهای انجام شود و قبل از شروع به طراحی، الزامی است که از این افراد مشاوره دریافت نمایید. طراحی یک نقشه برق ساختمانی استاندارد دقیق تعمیرات و رفع اتصالی برق و مشکلات احتمالی در آینده را نیز به راحتی امکان پذیر می سازد.
چگونه یک مهندس برق ساختمان را استخدام کنیم؟
استخدام مهندس برق ساختمان در کارلنسر، فرایند بسیار ساده و سریعی دارد. برای استخدام مهندس برق ساختمان می توانید درخواست خود را به راحتی با چند خط توضیح در قالب یک پروژه ثبت کنید. شما علاوه بر استخدام مهندس برق ساختمان دورکار در سایت کارلنسر می توانید با تمام وقت یا ویژه کردن پروژه اقدام به استخدام مهندس برق ساختمان حضوری یا تمام وقت برای خود نمایید. شما به راحتی میتوانید با ده ها یا صدها فریلنسر حرفه ای با تخصص پروژه نقشه کشی برق ساختمان در شهر خود یا سراسر ایران ارتباط باشید و از آن ها برای انجام پروژه خود دعوت کنید.
شما میتوانید مهندس برق ساختمان مورد نظر خود را در 3 مرحله استخدام کنید:
- درخواست خود را در قالب پروژه، در فرم همین صفحه یا صفحه ثبت پروژه ، به همراه توضیحات کامل و شفاف، زمان و بودجه پیشنهادی ثبت کنید و مهارت های مورد نیازتان را انتخاب کنید. در صورتی که مایل هستید پروژه تان سریع تر دیده و انجام شود و یا مایل به تبادل اطلاعات تماس با فریلنسر هستید، پروژه را ارتقا دهید.
- پس از ثبت و تایید پروژه، منتظر پیشنهادهای مهندسان برق باشید. همچنین شما می توانید بعد از بررسی پیشنهادها روی هر پروژه، تا 20 فریلنسر را به پروژه خود دعوت کنید تا پیشنهادات قیمتی و زمانی خود را برای انجام پروژه شما ارسال کنند. پس از بررسی متن پیشنهادی فریلنسرها، صفحه پروفایل، نمونه کارها، امتیاز، نظرات کارفرمایان قبلی و سایر موارد را به دقت بررسی کنید تا بهترین فرد را انتخاب کنید.
- بهترین مهندس برق ساختمان را استخدام و پرداختی هزینه پروژه خود را از فقط طریق سیستم پرداخت امن کارلنسر انجام دهید. حتما توجه داشته باشید که به هیچ وجه پرداخت را در خارج از سایت کارلنسر انجام ندهید. با استفاده روش پرداخت امن کارلنسر، خیالتان از انجام پروژه راحت است و در صورت بروز مشکل و اختلاف با مهندس برق ساختمان هم از خدمات پشتیبانی تیم داوری کارلنسر، بهره مند خواهید شد. فراموش نکنید که شما میتوانید قبل از استخدام مهندس برق ساختمان، با فریلنسرهای مختلف در مورد هزینه، زمان و نحوه انجام کار چت و گفتگو کنید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. پس حتما سوالات یا ابهامات خود را از آنها بپرسید.
هزینه انجام پروژه های برق ساختمان چقدر است؟
هزینه انجام پروژه های برق ساختمان با توجه به حجم و پیچیدگی کار و همچنین تخصص و تجربه کاری مهندس نقشه کش برق ساختمان متفاوت است. استخدام فریلنسر دورکار در سایت کارلنسر، یک راه مطمئن برای کاهش هزینه هاست. به دلیل حذف یا کاهش بسیاری از هزینه های اداری، رفت و آمد و…، هزینه استخدام مهندس نقشه کش برق ساختمان ، بسیار کمتر از هزینه استخدام نیروی حضوری و حتی قرارداد با شرکت های مختلف است. این هزینه برای استخدام متخصصان و دورکارانی که در شهرستانهای کوچک و روستاها زندگی میکنند، به دلیل کمتر بودن هزینه زندگی آن ها نسبت به شهرهای بزرگ، کمتر هم میشود. اگر از هزینه پروژه نقشه کشی برق ساختمان خود اطلاعی ندارید، میتوانید پیشنهادهای قیمتی فریلنسرهایی که روی پروژه شما پیشنهاد زده اند را بررسی کنید تا از هزینه تخمینی آن مطلع شوید. در نهایت فراموش نکنید که هزینه نهایی پروژه، کاملا توافقی بین شما و متخصص تعیین میشود و تحمیلی از جانب طرفین نیست. پیشنهاد میکنیم قبل از استخدام فریلنسر (متخصص)، در مورد هزینه انجام کار تحقیق کنید و در صورت نیاز با فریلنسر مد نظر گفتگو کنید تا سر قیمت نهایی برای انجام پروژه درباره برق ساختمان و یا حتی موارد دیگر به توافق برسید.
نکات مهم برای استخدام مهندس برق ساختمان
- هدف پروژه: مشخص کردن هدف از انجام پروژه برق کشی ساختمان
- رزومه: در صورتی که نیاز به استخدام متخصص در این زمینه دارید، چک کردن نمونه پروژه های برق ساختمان انجام شده قبلی متخصص را پیشنهاد میکنیم.
- بازخورد: چک کردن بازخورد کارفرمایان قبلی، یکی از بهترین راه های استخدام متخصص در سایت کارلنسر است.
مزایای استخدام مهندسان برق در کارلنسر
پلتفرم کارلنسر همواره در تلاش است تا با بهبود مداوم طراحی کاربری و تجربه کاربری خود و همچنین پشتیبانی مناسب، بهترین تجربه را برای کارفرمایان و مهندسان برق رقم بزند تا بتوانند به صورت طولانی مدت و با اعتماد متقابل باهم کار کنند.
از مزایای استخدام مهندس برق ساختمان در کارلنسر، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- صرفه جویی در هزینه
- بازگشت 2% از مبلغ انجام پروژه پس از پایان کار به کیف پولتان جهت استفاده از پروژه های آتی با هزینه کمتر
- سیستم پرداخت امن: پرداخت نهایی و آزادسازی هزینه پروژه برای مهندس برق ساختمان، پس از تحویل خروجی کار و تایید کیفیت آن توسط شما ( مبلغ پروژه تا انتهای پروژه یا هر مرحله نزد کارلنسر می ماند و در صورت عدم رضایت کارفرما به فریلنسر پرداخت نمی گردد )
- پشتیبانی از طریق تلفن، چت سایت، ارسال تیکت، ایمیل، تلگرام و…
- دسترسی آسان و سریع به ده ها تا صدها فریلنسر با تخصص پروژه نقشه کشی برق ساختمان
- پشتیبانی توسط تیم داوری در صورت بروز تخلف و یا مشکل و اختلاف بین شما و مهندس برق ساختمان
ادعا نمیکنیم که بهترینیم، اما مفتخریم که بهترین کاربران را داریم.