سلام مونا هستم یه فریلنس بین المللی که برای خدمات داخل ایران سایت کارلنسر رو انتخاب کرده.
من موشن گرافیستم و متخصص اکثر برنامه های ادوب (Adobe Photoshop, Illustratore, AfterEffects, Premier) به علاوه یه سری برنامه های جانبی شامل برنامه های آفیس و کارتون انیماتور و... و البته کمی برنامه نویسی.
البته که این روزها که هوش مصنوعی همه جا کارها رو سریعتر کرده قطعا منم مهارت خودم رو در این زمینه در سطح بالا نگه داشتم ولی خوب باید بدونید که هوش مصنوعی در حال حاضر هنور نتونسته کاملا جایگزین تخصص های حرفه ای بشه گرچه سرعت پیشرفتش اونقدر زیاده که شاید همین روزا این جمله من رو نقض کنه ;)
از معرفی خودم بگذریم در مورد کارلنسر و خدمات در این سایت باید بگم فعلا تخصصی ترین خدمات من در زمینه پاورپوینت انجام میشه. به عنوان یه متخصص گرافیک و موشن گرافیک و مدرس پاورپوینت حرفه ای میتونم بگم حتی من هم هر روز از قابلیتهای بالای پاورپوینت شگفت زده میشم!
همین شد که گروه گرافیکی رو پایه گذاری کردم به نام پاورآرت که به صورت تخصصی در زمینه انجام خدمات با پاورپوینت و حتی آموزش فعالیت میکنه.
با همین پاورپوینت میشه خدمات زیر رو ارائه داد:
- طراحی بنرهای حرفه ای ثابت و موشن گرافیک (چاپی و یا دیجیتال، برای استفاده در اینستاگرام(پست و استوری موشن گرافیک)، سایت و ...)
- طراحی انواع کاتالوگ (چاپی و دیجیتال با خروجی کد برای بارگذاری در سایت به صورت موشن گرافیک)
- طراحی انواع پرزنته از پرزنته دانشجویی و آموزشی گرفته تا ارائه های شرکتی و حتی سمینارها و وبینارها به صورت حرفه ای ثابت و یا موشن گرافیک
- طراحی انواع رزومه و پورتفولیو حرفه ای به صورت ثابت و یا موشن گرافیک
- طراحی انواع پیچ دک حرفه ای، جذب کننده سرمایه گذار در کمتر از 5 دقیقه
- و حتی ساخت تیزرهای موشن گرافیک مناسب برای فضای دیجیتال
البته در مورد تیزر صادقانه بگم حرفه ای در حد تیزرهای تلویزیونی نمیشه ولی باز کیفیت بالایی داره و البته قیمت کمتر نسبت به کارهای افترافکتی، اگر تیزر خیلی حرفه ای میخواید باید کار با افترافکت و پریمیر سفارش بدید.
در نهایت بگم بهتون که بعد از بیش از 10 سال سابقه کار گرافیکی و موشن گرافیکی، ارائه کار حرفه ای که رضایت شما رو به همراه داره بهترین نتیجه ای هست که من در تمام کارهام دنبالشم.