استخدام برنامه نویس پایتون (Python)
زبان برنامه نویسی پایتون یکی از آسان ترین زبان های برنامه نویسی است که به دلیل انعطاف بالا و کاربرد وسیع، طرفداران بسیار زیادی به خصوص در بین افرادی که به تازگی وارد حوزه برنامه نویسی شده اند، دارد. بسیاری از شرکت های مطرح دنیا مانند گوگل، ناسا، اینستاگرام، یاهو، موزیلا و... از این زبان برای برنامه نویسی نرم افزارها و بخش های مورد نیاز خود استفاده می کنند. این عامل، خود دلیلی بر کارآمد بودن پایتون به عنوان یک زبان شی گرا دارد. زبان برنامه نویسی پایتون به عنوان یکی از زبان های پر استفاده در زمینه
هوش مصنوعی و یادگیری ماشین شناخته می شود. اگر علاقه به برنامه نویسی پایتون دارید و هنوز فرصت یادگیری آن را نیافتهاید، میتوانید با
آموزش آنلاین پایتون در کارلنسر، در کلاسهای آنلاین پایتون شرکت کنید و از تدریس خصوصی پایتون بهره بگیرید. هر آنچه که باید در مورد این زبان برنامه نویسی مهیج بدانید، در این صفحه توضیح داده خواهد شد. با ما همراه باشید.
زبان برنامه نویسی پایتون
زبان برنامه نویسی پایتون یا به اختصار زبان پایتون، یکی از زبان های
برنامه نویسی شی گرا و با قابلیت بالا برای استفاده در نرم افزارها و برنامه های مختلف است. پایتون از سال 1991 به بازار عرضه شد. این زبان بر خلاف زبان های مرسوم در آن زمان، از خوانایی بسیار بهتری بهره مند بود و در آن از علائمی مانند آکولاد یا علائمی از این دست که در زبان های برنامه نویسی دیگر استفاده می شوند، خبری نیست. دستورهای استفاده شده در این زبان، ساده هستند به طوری که پایتون برای کسانی که به تازگی به حوزه برنامه نویسی وارد می شوند، بسیار مناسب است. تا به حال چند نسخه از این زبان برنامه نویسی، به بازار عرضه شده است. اولین نسخه از پایتون، به نام 0.9.0 Python در سال 1991 و جدیدترین نسخه آن نیز به نام 3.9.5 Python، در تاریخ 3 می 2021 به بازار عرضه شد.
چرا پایتون طرفداران زیادی دارد؟
زبان برنامه نویسی پایتون یک زبان بسیار انعطاف پذیر است. همین نکته باعث می شود تا این زبان بسیار کارآمد باشد و در حوزه های مختلف مورد استفاده قرار گیرد. اما شاید بتوانیم دلایل استقبال زیاد از این زبان برنامه نویسی را به صورت زیر خلاصه کنیم:
سهولت در یادگیری
زبان پایتون یکی از ساده ترین زبان های برنامه نویسی است. عدم وجود دستورات پیچیده در این زبان، باعث شده تا نوآموزان و برنامه نویسان مبتدی، یادگیری برنامه نویسی را با این زبان شروع کنند.
استفاده توسط شرکت های معتبر
یکی از اصول موثر در تبلیغات، استفاده از محصول یا خدمات مورد نظر توسط افراد و یا شرکت های مطرح و سرشناس است. در مورد زبان برنامه نویسی پایتون نیز این این موضوع صدق می کند. پایتون به صورت گسترده در شرکت های بزرگی مانند گوگل، موزیلا، کورا، یوتیوب، اینستاگرام، ناسا، فیس بوک، رداپ باکس و ..... استفاده می شود. این موضوع به خصوص در شرکت گوگل، به صورت پررنگ تر و در حوزه طراحی و نگارش هوش مصنوعی گوگل و بخش های دیگر این غول فناوری، مورد استفاده قرار می گیرد.
چند منظوره بودن
پایتون یک زبان اسکریپتی است. این موضوع به این معنی است که با یادگیری پایتون، بسیاری از فعالیت ها از جمله تست نفوذ، ساخت وب سایت، توسعه رابط های گرافیکی و .... را پوشش دهد و نیازی به یادگیری زبان دیگری نباشد.
کاربرد در حوزه Machine Learning
Machine Learning یا یادگیری ماشین، یکی از حوزه های جذابی است که در چند سال اخیر، به بحث داغ انجمن ها و شرکت های فعال در حوزه برنامه نویسی تبدیل شده است. در زبان برنامه نویسی پایتون، کتابخانه های زیادی برای یادگیری ماشین وجود دارد و همین موضوع نیز در جذب برنامه نویسان به این زبان، تاثیر بسزایی داشته است.
کاربردهای زبان برنامه نویسی پایتون
پایتون از زبان های بسیار پرکاربرد در بین برنامه نویسان است. در واقع این زبان به عنوان یک زبان اسکریپتی، قابلیت های باورنکردنی دارد که آن را برای استفاده در بخش هایی که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد، منحصر به فرد می کند.
محاسبات ریاضی
یکی از قابلیت های شگفت انگیز پایتون، توانایی استفاده در محاسبات پیچیده عددی است. این زبان با دارا بودن کتابخانه هایی مانند SciPy، IPython، Pandas و ... قابلیت انجام محاسبات سنگین ریاضی را دارد.
کاربرد در توسعه وب
زبان پایتون، دارای بخش ها (جنگو، چری پای، فلسک، باتل، پلون و...) و کتابخانه های زیادی (جیسون، HTML، Socket Interface و ...) است که امکان استفاده از این زبان برای توسعه وب را میسر می کند.
توسعه نرم افزار
قابلیت هایی مانند Buildbot، Apache Gump و Roundup در زبان برنامه نویسی پایتون، امکان استفاده از این زبان برای تست، ساخت و یا هر فعالیت مرتبط با نرم افزارها و فعالیت های داده کاوی، یادگیری ماشین و هوش مصنوعی را برای برنامه نویسان فراهم می کند.
ویژگی های زبان برنامه نویسی پایتون
پایتون به عنوان یک زبان شی گرا، ویژگی های منحصر به فرد زیادی دارد که آن را در مقایسه با زبان هایی مانند جاوا یا PHP، در نظر برنامه نویسان محبوب تر کرده است. این ویژگی ها عبارتند از :
ساده بودن
پایتون زبانی بسیار ساده و با دستوراتی قابل فهم برای افراد مبتدی و فاقد پیش زمینه در حوزه برنامه نویسی است. این ویژگی در درک بهتر این زبان و البته سهولت ویرایش نرم افزارهایی که در آنها از این زبان استفاده شده است، می شود.
خوانایی بالا
یکی از ویژگی های منحصر به فرد زبان برنامه نویسی پایتون، خوانایی بالا است. منظور از این خوانایی، نزدیک بودن دستورات و کدنویسی پایتون به زبان انسان است در صورتی که در سایر زبان های برنامه نویسی مانند C
، دستورات و کدنویسی آنها به زبان قابل فهم برای کامپیوتر نزدیک تر است.
راه اندازی آسان
ویرایش و راه اندازی زبان پایتون، به دلیل وجود یک محیط توسعه اختصاصی همراه با آن، بسیار آسان و البته سریع است. در این محیط امکان تست نرم افزارهایی که با پایتون نوشته می شوند، بسیار راحت خواهد بود.
سازگاری بالا
زبان پایتون با سیستم عامل های لینوکس، مک، ویندوز هماهنگی کامل دارد. از طرفی به دلیل وجود رابط کاربری مشابه در این پایتون برای استفاده در همه سیستم عامل ها، امکان جابجایی کدهای نوشته شده در پایتون، بین این سیستم عامل ها امکان پذیر است.
متن باز بودن (open source)
پایتون یک
زبان متن باز یا open source است. این موضوع به این معنی است که کدها و دستورات این زبان قابل ویرایش است. از طرفی به دلیل همین موضوع، دانلود و استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون، رایگان خواهد بود.
معایب و مزایای استفاده از زبان پایتون
طبیعتا استفاده از این زبان در برنامه نویسی، مانند هر زبان دیگری، دارای مزایا و معایبی است که برنامه نویس با توجه به آنها، تصمیم خواهد گرفت که این زبان را برای استفاده در فعالیت مورد نظر خود انتخاب کند و یا نه؟
معایب استفاده از زبان پایتون
• ضعف در حوزه تلفن همراه:
پایتون از زبان هایی است که نیاز به پردازنده های قوی برای پردازش و اجرا دارد. معمولا بسیاری از تلفن های همراه، فاقد پردازنده های مورد نیاز این زبان هستند و به همین دلیل، در برنامه نویسی های مربوط به نرم افزارهای تلفن همراه، پایتون چندان مورد استفاده قرار نمی گیرد.
• سرعت پایین:
زبان هایی مانند C، از کامپایلر برای اجرا استفاده می کنند. این موضوع باعث افزایش سرعت اجرا و پاسخ دهی در این زبان ها می شود. در صورتی که در پایتون، از مفسر به جای کامپایلر استفاده می شود و همین امر باعث کاهش سرعت و کندی پاسخگویی این زبان خواهد شد.
• ساده بودن:
ساده بودن برای پایتون ضعف محسوب نمی شود. این ضعف برای برنامه نویسانی خواهد بود که با این زبان کار می کنند. همانطور که در قسمت های قبل نیز گفتیم، کدنویسی و دستورات پایتون بسیار ساده است. این موضوع برای کسانی که پس از پایتون به سراغ زبان هایی با دستورات پیچیده تر مانند زبان C می روند، مشکل آفرین خواهد شد.
مزایای استفاده از زبان پایتون
• تعداد بالای کتابخانه ها:
در پایتون، کتابخانه های بسیار زیادی در حوزه های مختلف وجود دارد. این موضوع باعث افزایش انعطاف در استفاده از این زبان در بخش های گوناگون خواهد بود.
• بازدهی بالا:
دو ویژگی بالا به همراه توانایی های مربوط به قابلیت های بالای کنترل این زبان، باعث ایجاد میزان قابل توجهی از بازدهی و بهره وری در این زبان برنامه نویسی شده است.
سفارش پروژه برنامه نویسی پایتون با کارلنسر
پایتون همانقدر که زبانی ساده و البته جذاب محسوب می شود، به همان اندازه نیز دقت زیادی را در کدنویسی می طلبد. در بخش سفارش پروژه پایتون ، از زیر مجموعه خدمات برنامه نویسی، نرم افزار و اپلیکیشن ، صدها فریلنسر در حوزه برنامه نویسی با زبان پایتون فعالیت دارند و شما می توانید با توجه به رزومه کاری فریلنسرها و پیشنهادهایی که بر روی پروژه های شما ثبت می شود، متخصص مورد نظر خود را انتخاب کنید. تحویل پروژه و پرداخت هزینه، در کارلنسر از طریق سیستم پرداخت امن تضمین می شود و نه کارفرما و نه فریلنسر، از بابت انجام تعهدات مالی طرفین در طول پروژه، نگرانی نخواهند داشت. با کارلنسر، کاری باکیفیت و با قیمتی مناسب را تحویل بگیرید.